U BAČU DODELJENE OKTOBARSKE NAGRADE

BAČ LOKAL VESTI

Povodom, 22. oktobra Dana oslobođenja Bača, u Velikoj sali zgrade Narodne biblioteke održana je svečana sednica na kojoj su dodeljene Oktobarske nagrade za 2021. godinu zaslužnim građanima i institucijama.

   Nagrada opštine Bač za 2021.godinu dodeljena je Mesnom odboru Crvenog krsta Bođani za postignute rezultate na polju humanitarnog rada a posebno u akcijama dobrovoljnog davanja krvi. Posebno javno priznanje Opštine Bač za 2021.godine dodeljeno je Oliveri Jelić, sekretaru Crvenog krsta opštine Bač za izuzetan doprinos u organizaciji i sprovođenju lokalnih hzmanitarnih akcija namenjenih grđanstvu i profesoru doktoru Juraju Suđiju iz Selenče, za vrhunske rezultate i sveukupan doprinos u oblasti negovanja muzilke kulture i rada sa decom i odraslima na polju muzičkog stvaralaštva.

    Sportsko priznanje dodeljeno je Klubu dizača tegova „Herkules“ iz Bača sa trenerom Zoranom Pantelićem za postignute zapažene rezultate i uspehe na domaćim i međunarodnim takmičenjima kao i Vladisavljev Stevanu iz Bača za postignute vrhnske sportske rezultate u disciplini dizanje tegova.